MÄNNISKOR I ÄLVSBYN OCH JOKKMOKK

 

Människor i Älvsbyn och Jokkmokk är ett arbete av Börje Öhman.

 

 

 

CD:n består av tre olika delar:

Volymerna som också kallas datorbaserad släktbok. Personerna redovisas familjevis under tiden 1600-tal till ca 1930. De innehåller personer i Älvsby socken samt samer i Arvidsjaur och Jokkmokk socken. Dessutom innehåller volymerna delar av Överluleå (byarna Storsand, Sundsnäs, Stennäs, Görjeån, Krokbäcken samt Furunäset). De redovisas i PDF-format. Det finns länkar från volymerna till de personer som även finns i Släktregistret.
Totalt innehåller volymerna 829 sidor.

Familjeregistret innehåller komplettering av Filip Hultblads bok ”Från nomadism till agrar bosättning i Jokkmokks socken”. Som bilaga finns en avskrift av födelsebok för Jokkmokk församling åren 1776-1888. De redovisas i Filemakerformat för PC-användare och i PDF-format för MAC-användare.
Familjeregistret innehåller 1846 poster och födelseboken 5068 personer.

Släktregistret. Innehåller familjeuppgifter för närmare 27000 personer. De redovisas i htmlformat och ger användaren möjlighet att ”klättra” i familjeträden. Html-filerna är skapade av programmet Disgen.

Materialet på CD’n kan läsas med medföljande FileMaker Runtime, Adobe® Reader® samt datorns egen webbläsare. Datorkrav för att kunna använda ”Människor i Älvsbyn och Jokkmokk” tillsammans med AdobeReader 6.0: (Windows och Macintosh). CD-läsare. 

 

Pris: 295 kr för medlemmar i föreningen, 395 kr för icke medlemmar.
För postförsändelse tillkommer 40 kr för frakt + emballagekostnad. 

 

Beställning:

Uppge vad du vill beställa, samt namn och postadress, och telefonnummer. 

Beställ via ett mail till: best@piteforskare.se

eller brev till Pitebygdens Forskarförening, Adrian Wennströms väg 11, 943 33 Öjebyn.